Hirdetés

GTA V - promóciós poszterek, előrendelői ajándékok, úton a második trailer

|

Egy adag információ érkezett a Grand Theft Auto V-höz kapcsolódóan, többek között az előrendelőknek járó extrákat is megismerhetitek.

Hirdetés

Egyes boltok, köztük például a Target és a Future Shop is kaptak a napokban egy csomagot, melyben az előrendeléshez kapcsolódó tudnivalók és néhány előrendelői ajándék szerepelt.

Ez alapján - a készlet erejéig - mindenki, aki előrendeli a Grand Theft Auto V-öt, gazdagabb lehet egy kétoldalas poszterrel, és aki elég hamar cselekszi ezt meg, egy Los Santos Photo Viewer nevű kis kütyüt is magáénak tudhat. Utóbbiban képeslapokat láthatunk, amik Los Santos különböző nevezetességeit, területeit mutatják be.

 

A boltoknak kiküldött levélben a Rockstar örömmel tudatja, hogy már kiadta a játék második trailerét - ez viszont nem fedi a valóságot. A magyarázat hamar megérkezett, és ahogy sejtettük, ennek is a Sandy hurrikán tett keresztbe. A fejlesztőket ez csak annyiban érintette, hogy nem volt áram a new yorki irodában, a számítógépeket pedig viszonylag nehéz úgy használni.

Cserébe viszont kaptunk két nagyfelbontású posztert, ezeket alább tekinthetitek meg. A GTA V megjelenése 2013 tavaszán esedékes, egyelőre kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)