Hirdetés

A dühös modderek mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsék a GTA V-öt

|

Miután a kiadó betiltotta a legnépszerűbb modder eszköz használatát, a feldühödött rajongók minden oldalról támadják a GTA V-öt, ami a játék Steam aloldalán is durván meglátszik.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a jövőben nem lehet majd használni a modderek kedvenc eszközét, az OpenIV névre keresztelt szofvert. Ez persze nagyon sok embernek nem tetszett, akik most a Take Twot és a Rockstart is dobálják mindenfélével.

A játék Steam aloldalát ellepték a negatív értékelések, aminek köszönhetően nem csak az utóbbi idők pontszámai fordultak rendkívül negatívba, hanem a megjelenés óta kikerülő értékelések átlaga is beesett a vegyes szintbe. Ez nyilvánvalóan nem mutat túl jól a világ egyik legtöbb példányszámban eladott játékánál, amiből már több mint 80 millió talált gazdára.

Az őrjöngő rajongók nyilván azt szeretnék elérni, hogy a sok negatív értékelés elijessze a vásárlókat és a kiadó ne keressen több pénzt a játékkal, de ahogy azt az alábbi kép is mutatja, azért nincsenek olyan nagy bajban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)