Hirdetés

GTA V: Tommy Vercetti bukkant fel az előzetesben?

|

Ahogy az várható volt, elindult a nagy találgatás a Grand Theft Auto V első trailere kapcsán: elképzelhető, hogy a Vice City hőse tér vissza?

Hirdetés

Előre szólunk, hogy ez most kicsit olyan erőltetett pletyka, amelyet az IGN kezdett el terjeszteni, de olyan oknyomozói lelkesedéssel nyomják a kollégák, hogy a vicc kedvéért mi is eljátszottunk a gondolattal. Tehát íme az állítás: a játék hőse Tommy Vercetti lesz. Először is adott a tegnap debütált trailer, amelyet most tessék szíves lenni úgy megnézni (századszor is), hogy 0:49-nél, valamint 1:05-nél nyugtázzuk a rövid időre feltűnő két sportautót. 

Ezek után jöjjön egy régi Grand Theft Auto: Vice City trailer, amelyben 0:20-nál és 0:31-én fedezhetjük fel ezeket a kocsikat.

Az IGN ravaszabb, mint Columbo, de még itt nincs vége a történetnek: szerintük a GTA V monológját is maga Tommy Vercetti mondja. A hang - állították - olyan, mintha maga Ray Liotta állna a mikrofon mögött (aki ugyebár a Grand Theft Auto: Vice City-ben megtette már ezt). Azóta felkeresték a színész képviselőit, kiderült, hogy nem a Nagymenők sztárja búgja fülünkbe a trailer szövegét, tehát a nagy elméletből csak annyi maradt, hogy hasonlóak a karakterek az előzetesben. Ja, és a kocsik.

A végtelenségig erőltetett, de azért szórakoztató elméletek után jön a kiszámítható kérdés: ti mit gondoltok? Tommy Vercetti visszatér? És ha igen, hány éves a kapitány?

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)