Hirdetés

Már Vice Cityt is bebarangolhatjuk a GTA V grafikájával

|

A pálmafákkal tarkított város még sohasem nézett ki ilyen szépen, egy modder öt évnyi munkája van benne.

Hirdetés

A GTA V a modderek egyik kedvenc terepe, hiszen a remek látványának és még mindig hatalmas felhasználóbázisának köszönhetően (most is ritka az olyan hét, hogy a 7 éve megjelent játék hiányzik a top 10-es eladási listáról) könnyen juttathatják el sok emberhez munkáikat. Noha rengeteg kreatív modot láttunk már a játékhoz, a Vice Cry Remasteredtől a szavunk is elállt.

Hirdetés

A Lunchxbles nevű modder a 2002-ben megjelent GTA: Vice City teljes pályáját megcsinálta a legújabb GTA grafikájával, a munkája mindenképp kalapemelést érdemel. Majdnem 5 évet dolgozott a projekten, mire sikerült felépítenie az erősen Miamira hasonlító várost, de a végeredmény abszolút páratlan lett. Ha szeretnétek egy kis ízelítőt kapni belőle, akkor a lenti videón megcsodálhatjátok, hogyan sikerült a felújítás:

Ha ti is furikáznátok a renováláson átesett Vice City utcáin, akkor ide kattintva letölthetitek a modot, ha pedig a játék főszereplője, Tomi Vercetti bőrébe bújva tennétek így, akkor itt őt is eléritek. A küldetéseket természetesen nem találjátok majd meg a pályán, de egy kis nosztalgiázásra mindenképp érdemes visszarepülni a '80-as évek derekára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)