Hirdetés

CJ szinkronszínésze cáfolta az egyik legnépszerűbb GTA 6 pletykát

|

A GTA: San Andreas főszereplőjének hangja a Rockstarnak is odaszólt a mendemondákat tisztázó posztban.

Hirdetés

Igen valószínű, hogy a Rockstar Games már dolgozik a Grand Theft Auto széria hatodik részén, hiszen jó ideje már, hogy a GTA V napvilágot látott. Rengeteg pletyka szól arról, hogy mikor jelenhet meg, vagy hol játszódik majd az "autótolvajos" móka következő felvonása, és többen is állítják, hogy ismét visszatérhetünk majd a sorozat egyik legikonikusabb helyszínére, San Andreasba (annak ellenére, hogy nem ez tűnik a leglogikusabbnak). Néhányan arra spekuláltak, hogy ha ez megtörténik, akkor a főszereplő CJ is tiszteletét teszi a játékban, ám a karakter megszólaltatója ezt cáfolta. 

Hirdetés

Chris Bellard az Instagramon tett közzé egy posztot, melyben elmondta, hogy semmilyen együttműködés nincs közte és a fejlesztők között, és arra is utalt, hogy nem a legjobb viszonyban váltak el a San Andreas után. A szinkronszínész azt írja a posztban, hogy igen rossz időszak volt számára, amikor a Rockstar Gamesszel kellett dolgozzon, így ha CJ vissza is tér, akkor a stúdiónak mást kell találnia a szerepre. 

A csapat egyébként sem ápol kimondottan jó viszonyt a színészekkel, mivel a Vice City főszereplőjét megszólaltató Ray Liotta, és a GTA IV protagonistájának hangját adó Michael Hollick is neheztel rájuk. Azt nem tudni, hogy mivel haragította magára a művészeket a kiadó, de attól valószínűleg nem kell félnünk, hogy nem találnak majd vállalkozó kedvű jelentkezőket a következő játék szereplőgárdájába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)