Hirdetés

GTA: Vice City - az utolsó küldetés ilyen lett volna C-64-en

|

Mond valamit az, hogy LOAD "*",8,1? Ha igen, akkor ez a videó valószínűleg tetszeni fog, de ha nem ismered ezt a parancsot, akkor is.

Hirdetés

Habár a kék képernyő mára már javarészt a kék halált juttathatja eszünkbe, azért elég sokan vannak, akik erről még képesek a legendás C-64-re asszociálni. A MajamiHiroz úgy döntött, hogy eme nagyszerű masina megjelenítési képességeinek megfelelően dolgozza fel a Grand Theft Auto: Vice City utolsó küldetését, ami a "Keep Your Friends Close" címet viseli. Aki esetleg még nem játszott a játékkal, annak szeretnénk felhívni a figyelmét a spoiler veszélyre, bár feltételezhetően akit érdekelt a dolog, az már régen túl van rajta. Még csak annyit tennénk hozzá, hogy a videó nem csak alapvető grafikájában utánozza a C-64-et, hanem még a töltéskor megjelenő csíkok is benne vannak, hogy még autentikusabb legyen az élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)