Hirdetés

GTA: Vice City - Top 5 mod

|

Folytatjuk a GTA sorozat legemlékezetesebb modjainak listázását, most a Vice City legkiválóbb módosításait szedtük össze.

Hirdetés

A Rockstar a GTA sorozattal nem tud hibázni. Azzal, hogy a Grand Theft Auto III után megjelent epizódok esetében a felhasználók szabad kezet kaptak, hogy úgy módosítsák a játék néhány fájlját, ahogy az nekik szimpatikus, jelentősen kiterjesztették a lehetőségeket. Míg sokunk megállt az autók cserélgetésénél, mások kipróbáltak úgynevezett „total conversion” modokat, amik az egész világot átalakítják, megváltozik a város, sőt új küldetések lesznek elérhetőek. Évek munkája van ebben, de az eredmény a legtöbb esetben több mint kielégítő. Korábban összeszedtük az általunk legjobbnak gondolt GTA III modokat, most pedig itt a Vice City listája. Ha valamelyik kimaradt, telepítsétek nyugodtan, a fájlokat a címekre kattintva tölthetitek le.

1. GTA: Long Night

A The Fighting Hellfish nevű fejlesztőcsapat nem egy hosszú estét, hanem több, mint egy évet töltött a Long Night fejlesztésével. A helyszín ugyanúgy az ismerős Vice City maradt, de az önfeledten görkorcsolyázó lányokat és pitiáner bűnözőket felváltották a zombik. Az új sztorivonal szerint túlélők csoportja próbál eljutni az utolsó menedékbe, ahol több, mint húsz egyedi küldetésen és átvezető animáción keresztül mesélik el egymásnak történeteiket. Fél tucat játszható karakter, új rádióadók, hatalmas hordákban vonuló zombik várják azt, aki megunta a napsütötte Vice City csillogását. Ha nem működik, innen tölthetitek le a fixet hozzá.

2. GTA: Police Stories

Ha valaki nem akarna zombikat hajkurászni, lehetősége van például rendőrbőrbe bújni a Grand Theft Auto: Police Stories telepítését követően. Megváltozott történetszál, vadonatúj küldetések, módosított kocsik, gyalogosok, pályák, textúrák. A küldetések többek között a rendőrkapitányásgon és egy FBI-os baráttól is elfogadhatóak, a sztori pedig 1990-ben, a Vice City eseményei után játszódik. Érdemes az összes rejtett szobrot is megszerezni, mert így egy vadonatúj küldetés is elérhető lesz. Szintén van hozzá fix, itt szerezhetitek be.

3. Ashwin's RC Mod

Inkább csak szórakozni és terrorista merényletek végrehajtására jó, de akkor is érdekes az RC Mod koncepciója. Az Ashwin nevű modder fejéből pattant ki az ötlet, hogy minden járművet távolról irányíthatóvá tegyen. A mod telepítése után bármilyen járműbe beülünk, a backspace megnyomása után egy Topfun teherautóba kerülünk át, viszont az eredeti járművet irányíthatjuk, így nem kell attól félni, hogy leesünk egy motorról, hogy a vízbe hajtva vége a mókának, vagy hogy ha felrobban a jármű, mi is benne égünk.

4. Get Drunk

Nem tudom, hányan szórakoztatok azzal a Grand Theft Auto IV-ben, hogy Liberty City utcáin részegen randalíroztatok, de mivel az csak egy virtuális világ, megbocsátható volt a felelőtlen szórakozás. Egy modder megoldotta, hogy párszáz dollár elköltése után Tommyval is elkezdjen forogni a világ, de a legviccesebb, hogy ha eleget iszik, a város egy random pontján ébred fel. Lopjatok az életetekből néhány percet ezért.

 

5. GTA: State of Liberty

Listánkat az egyik legkiválóbb moddal zárjuk (a számozást nem kell figyelembe venni, igazából mind az öt modot ugyanannyira nagyra tartjuk), ami egy térképre hozza a 3D-s GTA-k területeit és azok kiemelkedő funkcióit. Telepítése után nem csak Liberty City, Liberty Island és San Andreas kerül fel a térképre Vice City mellé, de a megelőző és követő játékok legfontosabb funkcióit is megkaphatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)