Hirdetés

GTA4: az Xbox 360 verzió teljesebb lesz

|

Hosi Simon, a Rockstar Games szóvivője egy beszélgetés során egyértelművé tette, hogy a Microsoft konzolja az elsődleges prioritásuk.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV fejlesztéséről jó ideje tudunk már, ám azt legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Rockstar elhagyja a PlayStation platformot és Xbox 360 konzolon fog elsődlegesen fejleszteni. Már pedig ez a helyzet, mivel Hosi szerint aki tökéletes GTA 4 hangulatot akar viszont látni maga előtt, annak mindenképp az Xbox 360 verzióra lesz szüksége, hisz ehhez érkeznek majd a letölthető epizódok, amivel teljes lesz majd a kép. A PC verzióról továbbra sincs hír, a PlayStation 3 változat pedig biztos nem kap hasonló kiegészítéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)