Hirdetés

GTA4: Nagyobb lesz, mint gondolnád!

|

Alig pár hete, hogy megjelent az első hivatalos trailer a GTA4-ből máris elindultak a találgatások, hogy vajon milyen is lesz a játék. A legtöbbünk feltette magában a kérdést, vajon mekkora területet járhatok majd be a mogorva orosz bűnözőmmel? Nos a Gamesradar munkatársai egy érdekes válasszal álltak elő.

Hirdetés

Egyszerűen többször végignézték a trailert, kigyűjtötték a felismerhető nevezetességeit Liberty Citynek és a Google maps segítségével szépen bejelölték azokat New York térképén. Az eredmény több mint meglepő. Ha a Rockstar ténylegesen átülteti a nagyvárost a játékba, akkor a bejárható terület döbbenetesen nagy lesz. Bár a komp kikötőt nem vették számításba, mivel valószínűleg az lesz az összeköttetés Staten Island-el, de még így hatalmas bebarangolható területet kapunk.

A térképet ITT találjátok. Zoomoljatok rá, és ámuljatok el a hatalmas, a játék által (valószínűleg) lefedett területen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)