Hirdetés

Idén már szinte biztosan nem kapjuk meg a GTFO kész változatát

|

A fejlesztők számításai alapján bizony még jó néhány hónapig early access státuszban lesz a kooperatív lövölde.

Hirdetés

A GTFO-t leginkább azoknak ajánlott kipróbálnia, akik kiválóan tudnak együttműködni pajtásaikkal, mivel a játékban egy nem túl barátságos bázison kell életben maradnunk, miközben cafatokra lőjük az életünkre törő szörnyetegeket, illetve fejtörőket oldunk meg. Már most is bárki kipróbálhatja a mókát a Steamen, de a játék kész változatának megjelenése még egy picit odébb van.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a 10 Chambers Collective nem szeretné, hogy évekig csak korai hozzáférésen keresztül legyen játszható a GTFO, ami elég dicséretes hozzáállás. A stúdió társalapítója, Svante Vinternatt a PCGamesN-nek elárulta, hogy korábban még soha nem dobtak piacra early access játékot, így ez egy teljesen új élmény a számukra.

A szavaiból pedig az derült ki, hogy nagyjából egy év múlva már ki szeretnék adni a GTFO teljes verzióját, ami azt jelenti, hogy legkorábban valószínűleg csak jövőre fog elkészülni a kooperatív lövölde. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)