Hirdetés

GTFO - 9 percen keresztül nézhetjük a játékmenetet

|

A gamescomon volt lehetőségünk kipróbálni a 10 Chambers Collective kooperatív lövöldéjét, most pedig ti is megnézhetitek, hogy milyen lesz benne az intenzív harc.

Hirdetés

Kaci a kölni expón ment neki a hardcore arcokat megcélzó kooperatív FPS-nek, a GTFO-nak, de még fejlesztői segítséggel sem sikerült elsőre teljesíteni a pályákat, ugyanis a négy játékost támogató cím egy jól kommunikáló és tökéletesen együttműködő csapatra lett tervezve. 

Hirdetés

Az egykori Payday fejlesztőket is magába foglaló 10 Chambers Collective most egy izgalmas gameplay videóval mutatja meg, hogyan álmodták meg az élményt. Parás hangulat, zombiszerű lények és kötelező csapatmunka... ez bizony nem lesz könnyű menet.

Egyelőre még nem tudni, hogy a GTFO mikor jelenik meg pontosan, de valamikor még idén számíthatunk rá PC-re. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)