Hirdetés

GTFO - újabb játékmenetet osztottak meg a fejlesztők

|

"Dolgozzatok együtt vagy pusztuljatok együtt!"

Hirdetés

Egyre több játékmenetet kapunk az egyik nagyon érdekesnek tűnő kooperatív lövöldéből, a GTFO-ból, ami jelzi azt, hogy már nincs messze az első verzió megjelenése. A Left 4 Deadbe oltott Alien filmeket idéző hangulat nagyon egyedinek tűnik, most pedig bepillanthatunk abba, ahogyan a fejlesztők próbálnak megbirkózni a saját maguk alkotta kihívással.

Hirdetés

A 10 Chambers Collective azt már a játék bejelentésétől kezdve hangsúlyozza, hogy egy komoly kihívást jelentő alkotáson dolgoznak, ahol lehetetlen lesz úgy teljesíteni a küldetéseket, hogyha nem működünk együtt a csapattársainkkal. A most kiadott 9 perces videójukban ezt nagyszerűen demonstrálják is, ugyanis ebben látható, hogy szinte minden mozdulatukat komoly tervezés előzi meg, és a legkisebb hibának is fatális következményei vannak:

Simon Viklund fejlesztő kiemelte, hogy soha nem működik ebben a játékban az a taktika, hogy egy egyszemélyes hadsereggént próbálunk golyózápor közepette átrohanni a pályákon. 

"Együtt kell működjetek és fontos, hogy legyen egy jól átgondolt stratégiátok mint csapat, mielőtt a felfedezés közben bemerészkedtek egy új terembe. Dolgozzatok együtt vagy pusztuljatok együtt."

A stúdió azt ígéri, hogy halloweenkor egy kis ízelítővel készülnek az érdeklődőknek, mielőtt év vége felé kiadnák a játék Early Access verzióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)