Hirdetés

Vaskos frissítést kap a GTFO

|

A négyfős kooperatív horror lövölde hamarosan új ellenfelekkel, új pályákkal és számtalan új aprósággal bővül.

Hirdetés

A GTFO a közelmúlt egyik legérdekesebb Early Access projektje. Ebben a játékban egy négyfős társasággal kell túlélnünk egy fejtörőkkel és ellenfelekkel teli pályát, miközben próbálunk nem kiakadni a nyomasztó hangulattól és sötétségtől. A co-op horror sokaknak bejött, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fejlesztők örömmel bővítsék.

Hirdetés

A legközelebbi tartalmi bővítmény március 31-én érkezik, és ingyenesen letölthető lesz minden játékos számára. A frissítéssel jön egy teljesen úgy környezet, amit 10 új pályán keresztül élvezhetünk majd. Ezekkel együtt kapunk új ellenfeleket, feladatokat és fegyvereket. Ezek egy része látható az alábbi fejlesztői játékmenet videóban.

A GTFO tavaly decemberben került fel a Steamre korai hozzáféréssel, azóta pedig már mi is kipróbáltuk. Ha valami különlegesre vágynátok a haverokkal, akkor erre érdemes ránézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)