Hirdetés

Hamarosan kipróbálható lesz az utóbbi évek legérdekesebb kooperatív FPS-e

|

A fejlesztőcsapat elárulta a napra pontos megjelenési dátumot.

Hirdetés

A 10 Chambers Collective már november végén megerősítette, hogy kooperatív lövöldéjük, a GTFO még decemberben elrajtol korai hozzáféréssel a Steamen, de akkor nem tudtak pontos megjelenési dátummal szolgálni. Nem is baj, hogy nem ígértek semmit, amíg nem voltak biztosak abban, hogy tartani tudják magukat ígéretükhöz.

Hirdetés

Szerencsére nem kellett sokat várni a megfejtésre: a stúdió bejelentette, hogy a négyfős akció-horror FPS december 9-én érkezik meg a Valve rendszerébe, ettől kezdődően az érdeklődök elveszhetnek a Complex névre keresztelt félelmetes földalatti rendszerben és foglyokként teljesíthetnek feladatokat egy titokzatos entitás, a The Warden parancsára. A sikerhez pedig elengedhetetlen lesz, hogy a csapattagok tökéletesen együttműködjenek és jól kommunikáljanak egymással, különben hamar véget ér a dal. 

Ti ki fogjátok próbálni a hardcore gamereknek szánt őrült mókát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)