Hirdetés

GTFO - a fejlesztők szerint már idén tavasszal megjelenik a játék

|

A remek hírek mellé még néhány új képet és egy a játék készítésébe bevezető videót is kaptunk.

Hirdetés

A volt Overkill alkalmazottakból alakult 10 Chambers Collective debütáló játéka hátborzongató trailerével okozott először nagy meglepetést. Azóta mi is kipróbáltuk már a játékot, ami elsősorban a hardcore játékosok figyelmére tart igényt.

Hirdetés

Többek között erről is szó esik abban a 10 perces videóban, amit a 10 Chambers tegnap tett közzé YouTube-csatornáján. Ebben láthatunk egy kevés új gameplayt, közben pedig az alkotók - akik közül sokan a Payday játékokon is dolgoztak - elárulnak néhány érdekességet a GTFO munkálatairól is. 

Hangsúlyozzák, hogy mennyire építettek a kooperatív élményre, láthatunk koncepciós rajzokat az ellenfelekről és azt is megtudhatjuk, hogy a játék zenéje annak függvényében fog változni, hogy hol vagyunk, mennyi és milyen szörnyek támadnak ránk és hányan vagyunk még életben a csapatból. Érdekesség még, hogy a játék sztorija minden egyes frissítéssel bővülni fog.

A videó megjelenésével egyidejűleg a stúdió megerősítette, hogy GTFO-t már idén tavasszal megkaparinthatjuk, valamint néhány screenshottal is megtámogatták a bejelentést.

Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)