Hirdetés

GTX 1080, Battlefield 1 bejelentés és az új Han Solo - mi történt a héten?

|

Ismét egy nagyon izgalmas és fárasztó héten vagyunk túl, összegezzük is gyorsan, mi minden történt a napokban.

Hirdetés

Ez a mostani egyike annak a nagyon kevés hétvégének, amikor a GameStar csapata nem az ország valamely pontján egy PlayIT-en tölti a szombatját. Persze rendezvényekből most sem volt hiány, hiszen szerdán a Star Wars Night, pénteken a Battleborn GameNight várta a játékos kedvűeket. Közben pedig a világban is zajlott az élet, úgyhogy folyamatosan ütöttük az F5-öt.

A nagy őrület közepette ráadásul a technika ördöge is kibabrált velünk, így videós összefoglalónk, a Hype is elmaradt. Szánjuk bánjuk, jövő héten bepótoljuk jól.

A hét legjobb híre

Sokáig töprengtem azon, hogy mi is nyerte ezt a kategóriát, de végül úgy döntöttem, hogy a legfontosabb bejelentést válaszom, ami nem más, mint a GeForce GTX 1080 bejelentése. Az Nvidia szerint ez a legjobb kártya, amire csak vágyhat egy gamer, teljesítményben odaveri a Titan X-et is, az ára pedig egész baráti. Kíváncsian várjuk az első teszteket, de így első ránézésre elég jónak tűnik a cucc.

A hét legrosszabb híre

A Call of Duty széria legújabb tagja, az Infinite Warfare mellé megkapjuk a Modern Warfare felújított változatát is, ami önmagában fantasztikus hír. Annak már kicsit kevésbé örülünk, hogy a játék önmagában nem, csak az Infinite Warfare mellé lesz beszerezhető. Ettől függetlenül azért bízunk benne, hogy az új CoD nagyon jó lesz, és akkor megéri majd megvenni a csomagot.

A hét legmeglepőbb híre

A Facebook tulajdonában olyan alkalmazások állnak, mint a WhatsApp vagy az Instagram, amelyek több száz millió felhasználóval rendelkeznek, ezért a biztonsági előírások is nagyon szigorúak. Ezért is lepődtünk meg (és lepődtek meg valószínűleg a Facebook fejlesztői is), amikor egy kilenc éves srác néhány YouTube tutorial segítségével feltörte az Instagramot és elkezdte törölgetni a kommenteket. A dolgot persze jelentette is, így 10 000 dollár ütötte a markát.



A hét legkevésbé meglepő híre

Mivel mostanában nem nagyon jönnek társalkalmazások (legalábbis olyan játékokhoz, ahol hasznos lenne, mint pl a Division), akár meglepő is lehetne, hogy a Battleborn mellé egy játékos is kiadott a 2K, azonban magától a játéktól nem ájultunk el. Vannak ennél jobb mobiljátékok is, illetve reméljük, hogy lesznek is még (mondjuk amit Nolan North csinál), úgyhogy talán ugorjunk is.

A hét legjobb Másvilág híre

Hosszas keresgélés és több ezer meghallgatott színész után úgy tűnik, hogy végre sikerült megtalálni a tökéletes jelöltet az ifjú Han Solo szerepére. Alden Ehrenreicet maga Steven Spielberg fedezte fel néhány éve, így kerül Hollywoodba, és bár főszereplésével készült spin-offra még várni kell, egy rövid cameo erejéig már a Zsivány Egyesben is felbukkanhat. Elég magasan van a léc, de reméljük sikerül megugrania.

A hét legosszabb Másvilág híre

A Star Wars környékén elég magasra csaptak a hullámok, így sajnos ebbe a kategóriába is egy ilyen hír került. Ezúttal a széria legendás zeneszerzője, John Williams kapcsán merült fel, hogy bár a Star Wars VII zenéjét még összedobta, a folytatást egészségügyi állapota miatt már valószínűleg nem tudja majd vállalni. Egyelőre semmi sem biztos, csak az, hogy nagyon szomorúak lennénk, ha a mester nélkül készülne a folytatás, de a legjobbakat kívánjuk.

A hét legjobb videója

A Call of Duty előzetese is elég nagy port kavart (sajnos nem feltétlen úgy, ahogy az Activision szerette volna), de az igazán nagy durranás a Battlefield 1 bejelentése volt. Azóta már egy alternatív előzetes is napvilágot látott és a kampányról is megtudtunk ezt azt, de az előzetessel azóta sem tudnak betelni a rajongók. Nézzük is meg együtt.

A hét pletykája

Nem nagyon hallottunk mostanában sem a Rocksteady-ről, sem a Batman játékokról, de ez a közeljövőben megváltozhat, ugyanis ismét felbukkant a Batman: Return to Arkham HD Collection csomag, amely a széria első két részének, vagyis az Arkham Asylumnak és az Arkham City-nek felújított változatát tartalmazza. Remélhetőleg a kiadó nemcsak ezt, hanem a csapat következő játékát is bejelenti a közelgő E3-on.

A legnagyobb WTF a héten

Továbbra is vannak olyan Oculus Rift előrendelők, akik még nem kapták meg a saját headsetjüket. A gyártó persze igyekszik a lehető leggyorsabban kiszolgálni azokat, akik már hónapokkal ezelőtt befizette a szemüvegre, azonban mivel a viszonteladók is csapkodják az asztalt, előbb köztük osztanak ki néhányat. Így előfordulhat, hogy valaki besétál egy bevásárlóközpontba és levesz egyet a polcról, mielőtt egy előrendelő megkapná a sajátját. Ez bizony fura.

A hét cikke

Ha már kaptunk két őrületes bejelentést a héten, akkor rá is feküdtünk a témára, és összegyűjtöttünk mindent, amit a Call of Duty: Infinite Warfare és a Battlefield 1 kapcsán tudni lehet. Hogy melyik lesz a győztes idén, arra egyelőre nem mernék nagyobb összegben fogadni, de az biztos, hogy mindkét csapatnak fel kell kötni a gatyát, mert a Battlefield 4 és a Black Ops III sem volt tökéletes.

És még...

Nem álltunk meg ennyinél. Bemutattuk a vadonatúj GameNight.hu-t, mutattunk egy exkluzív videót a NeocoreGames által fejlesztett Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyrból, rittyentettünk egy Star Wars kvízt, kritizáltuk az Amerika Kapitány: Polgárháborút, és megmutattuk, milyen volt a PlayIT. Na de itt az ideje elbúcsúzni, mert már égnek a vonalak, amiért nem adtam le a printes cikkemet, és ha nem jelenne meg az újság, akkor semmi értelme nem lenne úgy zárnom ezt az összefoglalót, hogy: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)