Hirdetés

Guacamelee 2 - négyfős cooppal és új csirkemechanikákkal jön

|

Folytatást kap a világ egyik legőrültebb játéka, a Guacamelee.

Hirdetés

Noha a legelső rész elsőként PlayStation 3-on és PlayStation Vitán debütált, később megjelent számos más platformra is, sőt a Super Turbo Championship Edition nevezetű kiadás GameStar teljes játék is volt a 2015/08-as szám esetében. 

Hirdetés

A kaland most folytatódik, a Sony a Paris Games Week alkalmával jelentette be, hogy a DrinkBox stúdió elkészíti az oldalnézetes metroidvania következő felvonását, a Guacamelee 2-t, amely elődjéhez hasonlóan ismételten egyszerre ötvözi majd a kombó-alapú harcrendszert a szerep- és kalandjátékos elemekkel, de természetesen a mexikói stílussal sem szakítottak a fejlesztők. Négyjátékos kooperatív mód már biztosan lesz, szóval a haverokkal együtt zúzhatjuk majd az új indie-különlegességet.

A Guacamelee 2 PlayStation 4-re már biztosan készül, de várhatóan további platformokra is bejelentik majd a későbbiek folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)