Hirdetés

Guardians of Middle-earth - Felgrom és Beregond csatába megy

|

Lassan már mindent tudni az első, igazi konzolos MOBA sajátosságairól, az egyetlen kérdéses rész már csak a hősfelhozatal.

Hirdetés

Miközben egyre többen igyekeznek belépni a MOBA játékok piacára a konzolosok egyenlőre csak nézik ezt a furcsa állatot, hiszen sokat még nem tapasztalhattak a battle arénák vérgőzös hangulatából. Ez nemsokára megváltozik, már gőzerővel készül az első konzolos MOBA, ami mellesleg a Gyűrűk ura, sokak által rajongva imádott világára épül, benne a rengeteg érdekes karakterrel. Ezt a fejlesztők igyekeznek is kihasználni.

Beregond tipikus harcos típus, aki megnyitja a harcokat, és mivel jó túlélő el is iszkol, mielőtt őt kapná el egy jól sikerült tűzcsóva. Felgrom pont az ellentéte, robbantgatási képességei komoly csapást mérhetnek az ellenfélre, de ha nem vigyázunk, könnyen fűbe haraphat. A Guardians of Middle-earth még ez év december 4.-én megjelenik PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)