Hirdetés

Guardians of Middle-Earth - Fókuszban Gollum és Gandalf

|

Új videósorozat indul a Warner Bros. kiadásában, melyben sorra bemutatják a Guardians of Middle-Earth karaktereit.

Hirdetés

A korábbi gameplay előzetesből már megtudhattuk, hogy a Guardians of Middle Earth 5v5-ös multiplayer mókára lett kitalálva a DOTA koncepcióját követve, most pedig megismerhetjük kettesével a játék hőseit is.

A Guardians of Middle-Earth videósorozatának legelső részében a két legismertebb és legkedveltebb figurát mutatják be: Gollum és Gandalf kerül most terítékre! A Monolith fejlesztésében készülő játék ősszel kerül a boltok polcaira PC, PS3 és X360 platformokon. A Guardians of Middle-Earth játékmenetében 20 karakterrel találkozhatunk majd és a Gollum-Gandalf párost követően Thráin és Uglúk mutatkozik be a nagyérdeműnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)