Hirdetés

Guardians of Middle-earth - Játszható a Hobbit DLC

|

A mozikban már megtekinthető a Peter Jackson által elképzelt Hobbit trilógia első fejezete, amely DLC formájában a Guardians of Middle-earth tartalmához is hozzáadódik.

Hirdetés

A Guardians of Middle-earth a PC után konzolokon is meghonosítja a MOBA műfajt, méghozzá egy a Gyűrűk Ura világában játszódó PvP játékkal. Az irányítható hősök majd mindegyike megkapta már a magam bemutatkozó videóját, így láthattuk már a Eowyn és Mozgog, Felgrom és Beregond, Legolas és a Boszorkányúr, Galadriel és Uglúk, valamint Gollum és Gandalf párosokat mozgásban.

A változatosság kedvéért újabb két harcosról adunk számot, ám egy DLC belsejébe csomagolva: A hobbit: Váratlan utazás premierjének tiszteletére a játék megkapja a jól megérdemelt Hobbit tartalmi bővítést, amelyben egy a Megyére hajazó pályát és két a filmből jól ismert karaktert találhatunk. Az utóbbiak nem mások, mint Zsákos Bilbó, a mozi főszereplője, illetve Bert, a troll. Bilbó termetéből adódóan gyors és fürge támadó harcosként használható, míg Bert afféle lomha taktikus, ámde annál masszívabb cséplőgépnek számít.

A Hobbit DLC már elérhető PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, nagyjából 2 dollárért beszerezhető, ám a Season Pass tulajoknak ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)