Hirdetés

Guardians of Middle-Earth - megjelent PC-re

|

Végre-valahára PC-re is befutott a korábban konzol-exkluzívként megjelent Guardians of Middle-Earth.

Hirdetés

A legelső Gyűrűk Ura MOBA-ként emlegetett Guardians of Middle-Earth tavaly decemberben jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, most viszont a Warner Bros. észbe kapott, hogy a műfajból adódóan érdemes lenne PC-re is kiadni egy verziót, ha már amúgy olyan sikeres a műfaj arrafelé.

A Zombie Studios által portolt Guardians of Middle-Earth PC-s változata tegnap óta érhető el a Steamen és a konzolos változat mind a 36 karaktere elérhető hozzá (akikhez plusz skinek is vásárolhatóak), továbbá három játékmód és hat térkép is rendelkezésre áll, de a játék támogatja a SteamWorks-öt, a Big Picture módot és a kontrollereket is.

A 18.99 euróba (~5700 Ft) kerülő alapjátékban Gandalf, Gollum, Galadriel, Thráin, Hildifons és Legolas kapott helyet, míg a többiek külön, DLC csomagokban szerezhetőek be. A teljes, minden karaktert tartalmazó kiadás, a Mithril Edition 73.99 (~22,200 Ft) eurót kóstál és a hősökön kívül elajándékozható kulcsot, egy Mithril Guardian Relic tárgyat és 60,000 játékbeli aranyat is kapunk a megvásárlásával.

Jó hír azon konzolos játékosok számára, akik korábban beszerezték a Guardians of Middle-Earth egy digitális kópiáját, hogy kapnak ajándékba egy PC-s kulcsot, amivel letölthetik az alapjátékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)