Hirdetés

Guardians of Middle-Earth - Traileren Galadriel és Uglúk

|

Július közepén már bemutatkozott a nagyérdeműnek Golam és Gandalf, ezúttal Galadriel és Uglúk képességeiben gyönyörködhetünk.

Hirdetés

A Monolith júliusban indította útjára a Guadians of Middle-Earth videósorozatát, melynek legelső részében a két talán legismertebb Gyűrűk Urában előforduló karakter mutatkozhatott be: Gollam és Gandalf.

A DOTA koncepcióját követő 5v5-ös MOBA (Massive Online Battle Arena) játék videósorozatának legújabb fejezetében Galadriel és Uglúk képességeit mutatják be a fejlesztők. A Guardians of Middle-Earth 2012 őszén érkezik meg PS3 és X360 konzolokra húsz választható, ismert hőssel a tarsolyában. Akit esetleg frusztrál a PC hiánya, az ne csüggedjen, nem lepődnék meg, ha pár hónapos csúszással bejelentenék a számítógépekre szabott változatot is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)