Hirdetés

Nyakunkon a Telltale-féle Guardians of the Galaxy megjelenése

|

Bár eddig csak néhány képet kaptunk a Guardians of the Galaxy kalandjátékból, a PlayStation Store-on már előrendelhető a játék, sőt, a megjelenési dátumot is nyilvánosságra hozták.

Hirdetés

Nagyon bíztunk benne, hogy Telltale Games még ebben az évben kiadja majd a Guardians of the Galaxy-t feldolgozó játékot, de a jelek szerint nemhogy az év végéig, hanem még a film premierjéig sem kell várnunk.

A PlayStation Store-ba ugyanis nemrég felkerült a játék, amit a rajongók már elő is rendelhetnek, a PS Plus előfizetőknek pedig 20% kedvezmény is jár. Az akció azonban csak 27 napig, vagyis április 18-ig tart, a Sony online boltja szerint ugyanis ekkor jelenik meg a játék.

Ha ez valóban így van, akkor napokon belül megkapjuk majd az első trailert is a játékhoz. Én nagyon bízom benne, hogy el tudják kapni azt a hangulatot, amit a Borderlands epizódokkal, mert akkor fantasztikus órák várnak ránk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)