Hirdetés

Guardians of the Galaxy tesztek - milyen lett a Telltale első Marvel kalandjátéka?

|

Ma jelenik meg a Telltale-féle Guardians of the Galaxy sorozat első része, és ahogy a csapat játékai általában, úgy ez is megosztja a kritikusokat.

Hirdetés

Most épp benne vagyunk a The Walking Dead 3. évadának közepében, lassan készülnek az új részek, úgyhogy eltarthat még egy darabig, míg a csapat lezárja a szezont. Ettől függetlenül viszont egy másik csoport A galaxis őrzői játékon dolgozik, mely a Telltale első, a Marvellel közös projektje, és ha jól sikerül, talán később folytatják az együttműködést.

Mától lehet PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra megvásárolni a nyitó epizódot, az első értékelések az éjszaka folyamán jelentek meg. 5 ponttól 8,75-ig minden van a palettán, így a PS4-es változat 7 tesztnél 76, a PC-s 8 teszt után 66 ponton áll a Metacriticen. Íme az eddig befutott pontszámok (aminél nincs külön jelölve, az 10-es skálán értendő):

Attack of the Fanboy - 4/5
Destructoid - 6.5
DualShockers - 5
GamesBeat - 50/100
Gamespot - 7
God is a Geek - 7
Heavy - 8.75
IGN US - 8.5
PC Gamer - 58/100
SixthAxis - 8
USGamer - 3.5/5

Ha kipróbáltátok, feltétlenül írjátok meg, mit gondoltok, és megírjuk majd mi is jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)