Hirdetés

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - megérkezett a második rész

|

Berobogott a Telltale Games-féle Guardians of the Galaxy következő része, az Under Pressure alcímű epizód megjelenéséhez pedig új trailer is dukál.

Hirdetés

Csirke tesztje szerint az epizodikus Guardians of the Galaxy: The Telltale Series első része jól indított, voltak kellemes pillanatai, de azért van még hová fejlődnie a szériának. Talán a második felvonással rálépünk erre az útra. 

Hirdetés

Az Under Pressure alcímű epizód ugyanis ma, június hatodikán érkezett meg a főbb platformokra és miután az elődben megismerkedhettünk a videojátékos Őrzőkkel és egyedi stílusukkal, a legújabb sztoriban kicsit mélyebben is belemegyünk Rocket Raccoon, avagy magyar fordításban Mordály eredettörténetébe. Ezenkívül újfent kemény döntéseket kell majd meghoznunk Star-Lord bőrébe bújva, miközben a csipet-csapatot irányítjuk. Kukkantsatok bele a második epizódba kicsit: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)