Hirdetés

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series megjelenés - csak hetek választanak el a premiertől

|

Végre hivatalosan is leleplezték a Telltale-féle Guardians of the Galaxy megjelenési dátumát.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series megjelenési dátumát április 18-ra lőtték be a PlayStation Store-ban, ezidáig azonban a készítők még adósaink maradtak egy hivatalos megerősítéssel. Nos, nem kell tovább várnunk.

A legújabb Telltale játék első epizódja valóban április 18-án fog megjelenni. Ahogy az lenni szokott, azt később négy újabb rész követi majd, akik pedig előre is bizalmat szavaznak a játéknak, már most megvásárolhatják teljes, öt epizódot tartalmazó szezonbérletet.

A Guardians of the Galaxy: The Telltale Series PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamint iOS-re és Androidra jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)