Hirdetés

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - befutott a hivatalos előzetes is

|

A megjelenéshez közeledve kaptunk egy új trailert a kalandjátékhoz.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy mikor jelenik meg a Telltale-féle Galaxis őrzői játék, amelyben a képregényekből és a mozivászonról ismert karakterek mellett még Thanos is szerepelni fog, hogy keresztbe tegyen a hősöknek. A legújabb előzetesbe egy kis akciózás is jutott a vicces beszólások mellé.

Humoros jelenetekből biztosan nem lesz hiány. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, hogy mindössze egy néhány másodperces jelenetből megismerhettük a hősök legfontosabb személyiségjegyeit, és közben csak néhány szót váltottak egymással.

A Guardians of the Galaxy: The Telltale Series április 18-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, ezeken felül pedig iOS-re és Androidra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)