Hirdetés

Guardians of the Galaxy videojátékon dolgozhat a Square Enix

|

Csak remélni tudjuk, hogy a Square Enix új Marvel-játékának sikerül majd feledtetni a Marvel's Avengers fájó hiányosságait.

Hirdetés

A Square Enix-féle Marvel's Avengersnek ugyan megvoltak a maga jó pillanatai, és kétségtelen, hogy a megjelenés óta folyamatosan javul, bővül a játék, de azért így is leginkább egy méretes kihagyott ziccerként maradt meg a játék a legtöbbek emlékezetében, amit ráadásul arcpirító módon pakoltak tele mikrotranzakciókkal. Amennyiben azonban hitelesnek bizonyulnak a legújabb pletykák, lehetősége lesz a kiadónak tiszta lappal indulni.

Jeff Grubb játékipari bennfentes ugyanis nemrég azt mondta egy YouTube-videójában, hogy a Square Enixnél már egy új Marvel játék készül, ezúttal pedig nem a Bosszúállók, hanem a Guardians of the Galaxy csapata, vagyis a Galaxis Őrzői jutnak főszerephez.

Hirdetés

Grubb sajnos további infókat már nem árult el, de simán elképzelhető, hogy a szóban forgó Galaxis Őrzői videojátékot a hamarosan startoló, júniusi E3-on fogja a kiadó leleplezni.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Square Enix 63 millió dolláros bukást könyvelhetett el, melyhez tevékenyen hozzájárul a Marvel's Avengers is. Ennek fényében rizikósnak tűnhet egy újabb Marvel videojáték bevállalása, de ki tudja, talán a készülő Guardians of the Galaxy cím tényleg lesz annyira jó, hogy megéri leszállítani. Mi nagyon bízunk benne, hogy így lesz - már persze, ha igazak a pletykák. 

Legutóbb egyébként 2017-ben kaptunk Galaxis Őrzői játékot, akkor a Telltale Games-féle Guardians of the Galaxy: The Telltale Series egész jól sikerült.

Jeff Grubb említett podcastjában 9:25 környékére kell tekernetek a Guardians of the Galaxy játékkal foglalkozó részhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)