Hirdetés

A Guerilla Games már a Horizon: Zero Dawn folytatásáról beszél

|

Ugyan még messze van a Horizon: Zero Dawn 2, de a Guerillának már vannak ötletei.

Hirdetés

A Game Informer kollégája leült egy kicsit dumálni a Guerilla Games csapatával, akikkel az esetleges Horizon: Zero Dawn folytatásról beszélgettek, ami a hatalmas sikert nézve elkerülhetetlen.

Először a játék narratív rendezője, John Gonzalez jegyezte meg, hogy mennyire hálás a rajongóknak a sztorival kapcsolatos pozitív visszajelzésekért.

"Ha csinálunk egy következő részt, akkor mindent megteszünk majd, hogy tiszteletben tartsuk a játékosok kötődését Aloyhoz, és egy olyan történetet hozzunk össze, ami nekik szól."

A fejlesztők elmondták, hogy ők is érzik, nem minden pontja lett hibátlan a játéknak. Vannak csiszolatlan megoldások a Horizonban, és a jövőben odafigyelnek majd a kritikusok visszajelzéseire, és azok szerint javítják majd ezeket a folytatásban.

A művészeti vezető, Jan-Bart van Beek elárulta, hogy ő mivel tenné jobbá a következő részt:

"Még több robottal. Nagyon mókás megtervezni, meganimálni és felépíteni őket. Azt kívánom bár százat csinálhattam volna."

Addig is, még a srácok készülnek pár javítással az első részhez, például lehet, hogy a jövőben több fegyvert vihetünk majd magunkkal, és könnyebb lesz felszerelést váltani, erről azonban még nem árultak el semmi konkrétat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)