Hirdetés

A Guerrilla Games nem felejtette el a Killzone sorozatot sem

|

Nem söpörték a szőnyeg alá a srácok az FPS sorozatot, de egyelőre még nagyon titkolóznak.

Hirdetés

A Guerrilla elég sikeres évet fog zárni 2017-tel, köszönhetően a Horizon: Zero Dawn hatalmas sikerének. Az új IP bejött a csapatnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne emlékeznének rá, hogy honnan jöttek.

A Guerilla Games neve a Killzone sorozattal égett mindenki tudatába. A széria legutóbbi része, a Killzone: Shadow Fall volt, de az már 2013-as cím, ami a PlayStation 4 megjelenésével egy időben érkezett. Jogos így a kérdés, hogy mi lesz a franchise sorsa. A választ Hermen Hulst hozta, a Guerrilla menedzsere rendezője.

"Szívmelengető hallani, hogy még mindig ilyen erős étvágya van a Killzone rajongótábornak. Ezt az univerzumot még mindig imádjuk, éppen ezért nem volt egyszerű valami teljesen újat csinálnunk. Azt, hogy végleges pontot tettünk-e vagy sem a széria végére, túl korai lenne bejelenteni. Annyit mondhatok, hogy nagyon szeretjük a Killzone világát és a sorozatot."

Ez nagyon úgy hangzik, mintha a srácok készülnének valamivel. Reméljük, hogy azt a valamit hamarosan be is jelentik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)