Hirdetés

Mozgásban a Hangar 13 - készül egy következő Mafia?

|

A Mafia 3 hagyott maga után kívánnivalót, de lehet, hogy a Hangar 13 megpróbálja kijavítani a hibáit egy újabb résszel? Vagy valami egész más készül?

Hirdetés

A nagy rajongó hírében álló RG Mafia 3 tesztje szerint "végül csak unalomba fulladó füttyögős gyilkolászást kaptunk, ami csak nevében Mafia", és bár erős szavak ezek, sokan értenek egyet vele. Ezzel együtt jól fogyott a játék és érkeztek DLC-k is, talán nem lenne olyan nagy csoda, ha a Hangar 13 munkálkodna egy folytatáson.

Hirdetés

Hivatalosan még nem érkezett megerősítés arra vonatkozóan, hogy már készülne a Mafia 4, viszont most két utalás miatt is erre gondolunk. Az első, hogy a kiváló Horizon: Zero Dawnt és annak kiegészítőjét fejlesztő Guerrilla Games két munkatársa - köztük a játék executive producere, Mark Norris és egy dizájner - is csatlakozott a Hangar 13 csapatához egy új projekt miatt, a Guerrillás srácoknak pedig van tapasztalatuk már a nyílt világban. 

A másik halovány jel egy álláshirdetés, amelyben a Hangar 13 "senior combat designert" keres egy nyitott világú címhez. Tekintve, hogy már a Mafia 3 is eléggé szabadon bejárható volt, adja magát a feltételezés, hogy talán egy újabb résszel bővül a széria, de az is lehet, hogy valami teljesen új IP-n dolgoznak a fejlesztők.

Ti minek örülnétek inkább? Mafia 4-nek vagy valami másnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)