Hirdetés

Bővül a Horizon: Zero Dawn csapata, gyorsul a fejlesztés

|

A gyarapodástól azt reméli a stúdió, hogy gyorsabban fejleszthetnek majd játékokat.

Hirdetés

A Guerrilla Games legutóbbi játéka, a Horizon: Zero Dawn hatalmas siker lett, hiszen ahogyan februárban megírtuk, a megjelenése óta több mint 7 és fél millió példány talált belőle gazdára, ez pedig előre vetíti azt, hogy a csapat hasonlóan szép eredményeket szeretne elérni a jövőben is. Ehhez viszont fejlődniük kell és máris komoly lépéseket tettek a cél felé. 

Hirdetés

A stúdió vezetője, Hermen Hulst jelentette be, hogy a csapat új helyre költözik, ennek köszönhetően pedig már lesz hely az új munkatársaknak is, ugyanis a létszám 250 főről 400-ra emelkedik. Reményeik szerint ez lerövidíti majd az olyan nagy játékok fejlesztési idejét, mint amilyen a Horizon: Zero Dawn is, amelyet hat és fél évig készítettek, mire kiadták.

Hulst elmondása alapján az új céljuk az, hogy két-három évente jelentkezhessenek új címmel, legyen szó vadonatúj IP-ről vagy egy már meglévő szériájuk folytatásáról. Az extra helyet kihasználandó, a terveik között szerepel egy hangstúdió és motion capture szoba is. 

Hulst egyébként tavaly nyáron olyan nyilatkozatot tett, amivel utalt a Killzone sorozat esetleges folytatására, így nem lennénk meglepve, ha következő projektjével ehhez térne vissza a fejlesztőcsapat (de persze nem mondanánk nemet a Horizon: Zero Dawn 2-re sem).

Ti mit szeretnétek látni tőlük legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)