Hirdetés

Guild Wars 2 - az előrendelők bétázhatnak

|

Erőteljesen közeledik a Guild Wars 2 megjelenése - nyilvánosságra kerültek az előrendelői bónuszok és a gyűjtői kiadás tartalma.

Hirdetés

Az NCSoft bejelentette, milyen kiadásokban fogja árusítani a havidíjmentes Guild Wars 2-t. A legjobb hír talán az, hogy az összes előrendelő részt vehet minden hétvégi bétázáson - de sajnos előrendelés csak következő hónaptól lehetséges. 

Három különböző változat lesz a Guild Wars 2-ből. Az alapkiadás hatvan dollár lesz, a Digital Deluxe Edition 80 dollár, ehhez járnak majd kisebb in-game tárgyak is. A gyüjtői kiadás, azaz Collector's Edition tartalma már a nem semmi kategória: mindent tartalmaz, amit a Digital Deluxe Edition, azon kívül egy 10 hüvelykes mini Charr karaktert, Rytlock Brimstone-t, egy art bookot, amelyben a játék grafikái vannak, egy "best of" zenei kíséret CD-t, öt koncepciós rajzot külön kinyomtatva és egy képkeretet. 

Az előrendelők a béták mellett kapnak egy in-game gyűrűt kisebb bónuszokkal és három napos előindulást, azaz headstartot a játék hivatalos indulásakor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)