Hirdetés

Guild Wars 2 - folytatódik a living story

|

Tegnap indult világhódító útjára a Guild Wars 2 legújabb frissítése, amelyben rengeteg új tartalom várja a játékosokat.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az ArenaNet új fizetési rendszere nem igazán nyerte el a játékosok tetszését, így a stúdiónak vissza kellett állítania a régi megoldást, mielőtt még nagyobb botrány lesz a dologból. Kiengesztelésképp egy új frissítést is kapunk.

A "living story" folytatása természetesen be volt tervezve, úgyhogy nem kellett kapkodniuk, remélhetőleg sikerült is mindent a helyére tenni. A játékosoknak Mordremoth seregeivel kell majd szembenézniük, a harcok során pedig új fegyverekre, páncélokra, alapanyagokra és egyéb újdonságokra tehetnek szert. Minden kaszt saját páncélt kap, amelyet kizárólag a Living Worldön és a Silverwastes-en keresztül szerezhet be, ezek összegyűjtése azonban hosszadalmas munka lesz, de biztosan megéri a fáradozást.

Ti toljátok még a Guild Wars 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)