Hirdetés

Guild Wars 2 - mától ez is free-to-play

|

Mind a Guild Wars, mind folytatása különleges volt azért, mert szinte egyetlen buy-to-play MMO-ként sokáig fent tudtak maradni a piacon. Ma viszont fontos változás éri a Guild Wars 2-t.

Hirdetés

Aki a Guild Wars 2-vel akart játszani, annak eddig meg kellett ugyan vennie a játékot, de nem volt havidíj; egyszer fizetett, és kész. Mostantól nem így lesz.

Mielőtt elkezdené bárki is tervezni a koporsót, a hivatalos indoklás szerint nem arról van szó, hogy a játék népszerűségét akarják ezzel növelni. Mike O'Brien, az ArenaNet elnöke a PAX Prime-on tartott előadáson elmondta, hogy bár továbbra is hisznek a buy-to-play modellben, az emberek nem tudják, pontosan mit is kell venniük, ha megjelenik egy kiegészítő. Innentől kezdve bárki térítésmentesen játszhat az alapjátékkal, fizetni csak a Heart of Thornsért kell.

Emellett megtudtuk, hogy jönnek a raidek is, amire a játékosok már régóta vágynak. Tíz fő mehet le egyszerre, és minden eddiginél nagyobb kihívást nyújtanak. Némelyik hagyományos, lineáris lesz, míg a többiek a dinamikus eseményrendszert kihasználva változnak. Az első, a Heart of Thorns-szal együtt megjelenő raidet három szárnyra osztották, de a megjelenéskor csak az elsőt térképezhetjük fel, hogy a játékosoknak legyen ideje hozzászokni az újdonsághoz. A Guild Wars 2-t innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)