Hirdetés

Guild Wars 2: Heart of Thorns - jövő héten érkezik az első raid

|

A Guild Wars 2: Heart of Thorns egyik legnagyobb újítására, a tízfős raidekre kicsit várnunk kellett a megjelenés után is, de hamarosan kipróbálhatjuk, milyen lesz ez az újfajta küldetéstípus.

Hirdetés

A Guild Wars 2 játékosai nem feltétlenül voltak oda az ArenaNet megoldásáért, ami az ötfős dungeonöket illeti, de hátha a Heart of Thorns kiegészítőben megjelenő raidek jobban sikerülnek. Nemsokára ki is próbálhatjuk őket, ugyanis nemsokára élesedik az első raid első szárnya.

Ez a Spirit Vale nevet viseli, és november 17-én már meg is próbálhatjuk lenyomni az első küldetést, ami egy mentőakció lesz, és a készítők leírása szerint sötét titkok várnak ránk a Maguuma-dzsungelben. Elmondásuk szerint azért is kellett várniuk a raidek kiadásával, mert a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban bevezetett masteryknek elég fontos szerepe lesz abban, hogy sikeresen tudjuk lenyomni az új kihívásokat, amiért cserébe új fegyver-skineket, új ascended cuccokat, a legendary páncélok készítéséhez szükséges tárgyakat, és még új minipeteket is kaphatunk.

Ti kipróbáljátok majd a raidet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)