Hirdetés

Guild Wars 2: Heart of Thorns - íme az új területek (videó)

|

Az ArenaNet most kiadott Guild Wars 2: Heart of Thorns videójában a kiegészítő új zónáit nézhetjük meg. Dzsungelek, városok, kellemes zene, minden ami kellhet.

Hirdetés

Hosszú idők és megannyi izgalmas esemény után jön a Guild Wars 2 első kiegészítője, a Heart of Thorns, melyben egy új területre, Maguumába látogathatunk el.

Maguuma egy nagyrészt dzsungeles, növényekben gazdag, hegybe vájt városokkal tűzdelt terület, néhány kedves és még több nem túl kedves lénnyel, köztük például miniatűr raptorokkal. A dzsungelben egyébként a Pact Fleet túlélői tengetik életüket a túlélésért harcolva, ami különösen nehéz miután leszáll az éj, és a Mordremek lendülnek támadásba. A játékosok feladata lesz az, hogy segítse a túlélőket felkészülni az éjszaka nehézségeire.

Megjelenési dátum egyelőre még nincs, de várhatóan még idén megjön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)