Hirdetés

Guild Wars 2: Heart of Thorns - már szinte egész Tyriában repülhetünk

|

Sok egyéb újdonság mellett egy új ünnepi eseményt és a repülés szabadságának kiterjesztését is elhozta a Guild Wars 2: Heart of Thorns legújabb frissítése.

Hirdetés

Tavaly a Guild Wars 2 fejlesztői váltottak a rendszeres, ingyenes frissítések kiadásáról egy teljes értékű kiegészítő elkészítésére, a Heart of Thorns pedig kétségkívül rengeteg izgalmas dologgal dobta fel az MMO-t. Az egyik legérdekesebb talán a siklórepülés megjelenése volt, amit most nagyban kiterjesztett az ArenaNet.

Ha a Heart of Thorns során megszereztük a lebegéshez szükséges masteryket, akkor már Tyria nagy részén, a Maguuma dzsungelen kívül is bevethetjük új képességeinket, új szemszögből felfedezve a játék csodás tájait és városait. Néhány helyen azért kikapcsolták a repülés lehetőségét a különböző exploitok elkerülése miatt, így a készítők szárnyunkat szegték a dungeonökben, a szotri-pályákon, illetve a régi WvW és PvP-helyszíneken is. Több tartalmat is a repülés új lehetőségeihez igazítottak, így a nyitott világban megjelenő egyik legnagyobb boss, a Shatterer körüli harcot is az új mozgási formához igazították.

A repülés mellett persze rengeteg más változást hoz a téli frissítés, így például a Guild Wars 2-ben is megünnepelhetjük a holdújévet, a buli Divinity's Reachben lesz. Továbbá Queensdalbe-ben egy kolostorban újfajta söröket kóstolhatnak meg a karaktereink, néhány fejlesztést kap a Squad-rendszer, de egy seregnyi balansz-jellegű változtatás és kiirtott bug is sorakozik a terjedelmes patch note-ban.

Ti kipróbáltátok már a siklórepülést a Guild Wars 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)