Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, még mindig készül kiegészítő a Guild Wars 2-höz

|

Az ArenaNet mesélt arról, hogy mire számíthatnak játékosaik a tavaszi-nyári időszakban, de a távolabbi jövőről is beszéltek, ennek pedig egy kiegészítő is a része.

Hirdetés

A Guild Wars 2 utolsó kiegészítése 2017-ben érkezett Path of Fire címmel, azóta pedig sztoribővítő frissítésekkel bővült a játék. A rajongók már nyilván szeretnének valami nagyobbat is kapni, és az ArenaNet nem is tervezi cserbenhagyni őket. Egyelőre cím nélkül, de bejelentették, hogy érkezik majd egy új kiegészítő. Mivel se címet, sem részleteket nem kaptunk, senki ne számítson heteken belüli startra.

Hirdetés

Az egyetlen dolog, amit láttunk ebből az új kiegészítőből, az az alábbi koncepciós rajz. Ugyan nem mesél sokat a tartalomról, de az tisztán látszik, hogy a távol-keleti témára fognak ráhasalni. Minket már a színpalettával megvettek.

A következő Guild Wars 2 frissítésre azért nem kell sokat várnunk. Az ArenaNet ígérete szerint holnap megérkezik a Visions of the Past: Fire and Steel című csomag, amiben újraélhetjük a Season 1 legdurvább csatáit. Ezt az Icebrood Saga történetszál harmadik fejezete követi majd. Lesz mit csinálniuk a kitartó kalandozóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)