Hirdetés

Guild Wars 2 - jön a Living Story vége

|

Az NCSoft kiadott egy trailert is, mely a fináléhoz vezető eseményeket foglalja össze.

Hirdetés

A Guild Wars 2-höz az előddel ellentétben eddig nem érkeztek kiegészítők, a sztori mégis haladt tovább az eredeti megjelenés óta. Kifejezetten izgalmas megoldás volt a Living World, melynek keretében nagyjából havonta élesedtek a történet folytatásai, újra benépesítve esetleg kevésbé használt, illetve kisebb szintű zónákat, megspékelve az egészet pár új dungeonnel, ellenséggel és tárggyal. Aztán hogy mindenki ki is tolja az új küldetéseket, ezeket a történet haladtával ki is vették a játékból.

Persze előbb-utóbb minden jónak vége szakad, és ahogy decemberben bejelentették, már csak négy rész van hátra a történetből, amik közül az első január 21-én élesedik. Erre készülvén visszatekintünk korábbi hőstetteinkre, a dredge és a Flame Legion szövetségéből létrejött Molten Alliance elleni harcra, az Aether Blade égi kalóztámadásának visszaverésére, Jenna királynő uralkodásának majdnem tragédiába fulladt jubileumára és a Tower of Nightmares elfoglalására. Most pedig nagyon úgy tűnik, eljött az idő, hogy leszámoljunk azzal, aki az egészet koordinálta, és legyőzzük Scarlet Briart.

Mit gondoltok, a Living Story után merre megy majd tovább a Guild Wars széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)