Hirdetés

Guild Wars 2 - Nincs több találgatás, még a nyáron elrajtol

|

Az NCsoft végre tiszta vizet öntött a pohárba, és nyilvánosságra hozta az év legjobban várt MMO-jának megjelenési dátumát.

Hirdetés

A jeles időpont - minden rajongó vésse fel a naptárjába pirossal - nem más, mint augusztus 28-a, ami egészen véletlenül egybeesik a tanévkezdéssel Európa legtöbb országában és az Egyesült Államokban.



Azért emeltem ki a két régiót, mert mindkét területen ugyanazon a napon vesz lendületet és rajtol el a Guild Wars 2. Szívből reméljük - már csak a vásárlók érdekében is, hogy a kritikus fontosságú endgame tartalmakban nem lesz hiány. Mivel az ArenaNet rendelkezik már némi tapasztalattal, jók az esélyei egy kifogástalan indulásnak.



A fejlesztők egyébként a hátralévő hónapokat a Guild Wars 2 csiszolására fordítják, aminek részeként még egy utolsó béta hétvégét tartanak július 20-a és 22-e között.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)