Hirdetés

Guild Wars 2 - bemutatkozott a Path of Fire kiegészítő

|

Az ArenaNet lerántotta a leplet az MMO következő tartalmi frissítéséről, ami rengeteg újdonságot kínál, és nem is kell sokat várnunk a megjelenésére.

Hirdetés

A korábban beharangozott livestream során a fejlesztők bemutatták a népszerű játék új kiegészítőjét, ami a Path of Fire nevet kapta, és az izgalmas sztori mellett vadonatúj funkciókat is hoz a játékba.

Hirdetés

A történet szerint visszatért a tűz és a háború istene, Balthazar, és egy hatalmas sereggel a háta mögött az a célja, hogy elpusztítsa a Kralkatorrik nevű elder dragont. Kalandjaink az első Guild Wars-ban is szereplő Crystal Desertbe visznek minket, de Elona királyságát is felfedezhetjük.

A Path of Fire egyik nagy újdonsága a hátasok bevezetése, amelyekkel nem csak gyorsabban utazhatunk, de néhány mountnak különleges képessége is van, így akár kanyonokat szelhetünk át néhány ugrással, vagy épp magas hegyeket mászhatunk meg hátasunk segítségével.

A kiegészítő szeptember 22-én jelenik meg világszerte, és a hivatalos oldalon további részleteket találtok az újdonságokról.

Ti megveszitek a Path of Fire-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)