Hirdetés

Guild Wars: Nightfall Előzetes

|

Már beszámoltunk róla, hogy a hétvégén ingyesen ki lehetett próbálni a Guild Wars soron következő "kiegészítőjét", az október végén megjelenő Nightfall-t. A Preview Weekendet meghosszabbították ma estig, így aki siet, még eléri a vonatot. Bad Sector kollégánk közben összedobott egy előzetest is az MMORPG-ről, úgyhogy amíg leér a kliens, addig el is tudjátok olvasni :)

Hirdetés


A Nightfall egyedi sajtossga, hogy – hasonlan a Factionshoz – nem kell megvenni az elz rszeket ahhoz, hogy jtszhass vele, vagyis mg az alapjtkot is kihagyhatod. A jtk legfontosabb jtsa a kt j kaszt, amelyek kzl vlaszthatsz: a dervish s a paragon.
Erre tessk »
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)