Hirdetés

Guitar Hero 5 - Bon Jovi is Courtney Love mellett áll

|

Még mindig tart a pereskedés Kurt Cobain Guitar Hero 5-beli szerepeltetése miatt, most Jon Bon Jovi is Love kisasszony mellé állt.

Hirdetés

Már egy jó ideje tart ez a mizéria, miszerint Courtney Love, a Nirvana egykori kiváló énekesének, Kurt Cobain-nek az özvegye ki akarja vetetni Kurt játékbeli mását a Guitar Hero 5-ből. A felháborodása részben jogos, s nincs egyedül a céljával: Jon Bon Jovi, a Bon Jovi zenekar frontembere is kapott egy ajánlatot az Activision-től még korábban, hogy szerepeljen a játékban játszható karakterként, ám ezt ő visszautasította.

Állítása szerint az még rendben lett volna, hogy a Bon Jovi számait ő énekli, de hogy más zenekar számait is ő énekelje, arról szó sem volt a szerződésben. Láthattunk egy videót, amiben Kurt a You Give Love a Bad Name-et énekli, ami köztudottan nem Nirvana, hanem Bon Jovi szám. Érdekes, hogy Courtney kisasszony miért, illetve milyen állapotban írta alá a szerződést, majd aztán hirtelen miért gondolta meg magát. Talán tényleg nem volt szó róla, hogy játszható karakter lesz a jó öreg Kurt? Igazuk van ezeknek az embereknek abban, hogy nem túl hiteles más hangjára tátognia egy híres ember rajzolt figurájának, akinek mindenki ismeri az igazi hangját. Szerintem mindenki énekelje csak a saját számait, és akkor nem lesz semmi gond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)