Hirdetés

Guitar Hero 5 - Courtney Love perrel fenyeget

|

Kurt Cobain özvegye szerződésszegéssel vádolja a Guitar Hero 5 kiadóját.

Hirdetés

Házi Guitar Hero szakértőnk, Sophiaso legnagyobb megelégedésére kifejezetten jól sikerült a Guitar Hero 5, ám egy másik, valamivel ismertebb hölgy merőben eltérő véleményt fogalmazott meg.



Courtney Love-ról van szó, Kurt Cobain özvegyéről, aki gyakorlatilag férje szellemi örökségéből él, s hogy ne felejtse el teljesen a világ, időnként egy-egy botránnyal hívja fel magára a bulvársajtó figyelmét. A szabadszájú özvegy twitteres bejegyzésére hivatkozva közölte a teamxbox.com, hogy Courtney szerződésszegésnek nevezi jelen formájában ezt a Guitar Hero "sz*rságot" (klasszikusokat csak pontosan, ugyebár), ami bizony nem maradhat következmények nélkül.



Nem tudni, hogy mi a kirohanás konkrét oka, netán utólag kevesli a jogokért kapott pénzt, vagy az Activision ténylegesen eltért a szerződés egynémely pontjától, de hogy végeredményben csak a Guitar Hero 5, rajta keresztül a kiadó, royalty esetén pedig a saját malmára hajtja a vizet, az hétszentség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)