Hirdetés

Guitar Hero 5 - Előrendelőknek ajándék GH: Van Halen

|

Az Activision szép gesztussal állt elő: Ha megrendeled a Guitar Hero 5-öt, megkapod mellé a Guitar Hero: Van Halen-t is!

Hirdetés

Az akció csak korlátozott ideig tart, szóval a gyorsaké a szerencse. Aki szeptember 1. előtt előrendeli a Guitar Hero 5. részét, az ajándékba megkapja mellé a legújabb bandaspecifikus Guitar Hero-t, Guitar Hero: Van Halen-t.

A csomag így együtt több, mint 130 számot tartalmaz, tehát megéri beruházni rá, ráadásul az egész csak 60 dollárba kerül. Természetesen az Activision a GameStop oldalával szerződött le, így ők bonyolítják le az akciót. Aki elő szeretné rendelni, az ITT teheti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)