Hirdetés

Guitar Hero 5 - négy új DLC márciusban

|

Márciusban négy letölthető csomag érkezik, melyekben olyan előadóktól találhatóak számok, mint a Blink 182, az OK Go, a Flogging Molly és a nyolcvanas évek népszerű zenekarai.

Hirdetés

A Guitar Hero sorozatot nem kell ismertetnem valószínűleg senkinek, van akinek már a nagy, többnyire (jobb esetben) narancssárga zöldsége is tele van vele, viszont akadnak olyanok, mint én is, akik titokban mindig is vágynak arra, hogy birtokukban legyen egy példány, vagy már birtokukban is van.

A Guitar Hero 5 a széria legfrissebb fő darabja, amihez az Activision sorra teszi elérhetővé a különböző csomagokat, hogy aki hiányolt egy-két számot, az is megkapja saját adagját kedvenc számaiból. A márciusi kínálat a következőképpen néz ki:

- Március 4: Blink-182 - First Date, All The Small Things, Adam's Song

- Március 11: OK Go - Here It Goes Again, Do What You Want, Get Over It

- Március 18: Flogging Molly - Requiem For A Dying Song, (No More) Paddy's Lament, The Seven Deadly Sins

- Március 25: 80-as évek slágerei - Girls, Girls, Girls a Mötley Crüe'-től, We Got the Beat a The Go-Go's-tól, és Sister Christian a Night Ranger-től.

Akik nézik a Jó Éjt rovatunkat, főleg csütörtökön, azok könnyedén tippelhetnek, melyik csomagot szerezném be azonnal. A számok Xbox 360-on, PlayStation 3-on és Wii-n lesznek elérhetőek, csomagonként 440 MS Pontért, 5.49 dollárért/ 5.12 euróért, és 550 Wii Pointért, egymagukban pedig 160 MS Pontba, 1.99 dollárba/1.86 euróba, vagy 200 Wii Pointba kerülnek. Készítsétek a pénztárcát! Álljon itt egy kis ízelítő:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)