Hirdetés

Guitar Hero 5 verseny a Westend-ben!

|

Fergeteges bulival indul útjára az ötös számmal ellátott Guitar Hero epizód, melynek keretében egy versenyt is lebonyolítanak a szervezők.

Hirdetés

A Guitar Hero 5 megjelenése alkalmából szervezett rendezvény szeptember 11-én lesz megtartva a Westend-ben, ahol mindenki kipróbálhatja, hogy milyen az új számokra zúzni, de nagyon. Egy verseny is lesz természetesen, amelyre három fős "zenekarok" nevezhetnek, azaz egy dobos, egy gitáros és persze egy énekes. Jelentkezni szeptember 10-ig lehet a ghwt@bsc.hu címen, maximum 20 banda fogadását vállalják a szervezők. Ha esetleg nem lenne meg a 20x3 fő, akkor még a helyszinen is lehet nevezni.

Játszani már déltől lehet, azonban a verseny csak este hétkor kezdődik. A versenyzők közül egy szakmai zsűri választja ki a nekik legjobban tetsző produkciót, a banda megjelenését és szinpadi teljesítményét figyelembe véve. Minél jobban hasonlít egy valódi koncertre a fellépés, annál jobb esélyük van a versenyzőknek a nyerésre. Már csak azért is megéri versenybe szállni, mert az első helyezettek jutalma egy Guitar Hero 5 alapcsomag (gitárral), a második helyezettek egy eredeti példánnyal lesznek gazdagabbak a játékból (gitár nélkül), a harmadik helyezettek pedig egy-egy Activision ajándékcsomagot kapnak. Garantált nyeremény a fellépőknek egy Guitar Hero póló!

Tehát akkor mégegyszer: 2009. szeptember 11., Westend földszint, szökőkút mellett, 19.00-22.00. A játékról szóló tesztünket a szeptemberi GS-ben olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)