Hirdetés

Meglepő banda főszereplésével támad fel a Guitar Hero

|

Ne poroljátok le a műanyag gitárokat, mert új szettre lesz szükségünk a Guitar Hero legújabb részéhez, de így is izgalmasnak tűnik a visszatérés.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Activisiont nem tántorította el a ritmusjátékoktól a Mad Catz csődje, sem a Guitar Hero Live sikertelensége, ugyanis ma egy meglepő folytatást lepleztek le. Hasonlóan saját szériájuk és a riválisok Rock Band egyes részeihez egy kiválasztott banda köré építik fel a játékot, a zenekarválasztás pedig egészen váratlan lett.

A Guitar Hero: Caninus címszereplő zenekara egy egészen egyedi metál felállás munkásságát dolgozza fel, akik a deathgrind és a grindcore műfajokban alkottak. Az együttes viszont feloszlott, mivel az énekesek, a Basil és a Budgie névre hallgató pitbullok sajnos már nincsenek köztünk. Így az egész diszkográfiájukat, például a "No Dogs, No Masters" című slágerüket (bár ezt csak az amerikai Petco nevű áruházlánc előrendelői kapják meg) is feldolgozó Guitar Hero: Caninus méltó tisztelgés lesz előttük is.

Az Activision egy olyan fejlesztőcsapatot kért fel, akik a Caninus kemény stílusához megfelelő hátteret tudnak összehozni megfelelően költséghatékony módszerekkel, de ennek az lett az eredménye, hogy Ausztráliában máris a betiltás fenyegeti az új Guitar Herót. Azon a videón kívül, amin egy husky egy havas erdőben játszik, egy olyan aláfestő klipet is felvettek, amin egy kutya megszagolja egy másik kutya fenekét, ami a helyi döntéshozóknál nem biztos, hogy átmegy a szexuális tartalmakra alkalmazott teszten.

A Caninus dalai mellett egyébként olyan, tematikusan kapcsolódó dalokat is végigjátszhatunk, mint  a "The Hound" a Vulture Industriestől, a "The Wolf Is Loose" a Mastodon előadásában, a Grand Magus "Born For Battle (Black Dog of Brocéliande)" című száma, vagy az énekeseként egy papagájt felvonultató Hatebeak legismertebb számai. A felhozatalban egyébként olyannyira biztos az Activision, hogy Wii U-n és PS Vitán kívül szinte minden platformra kihozzák az új játékot, ami ugyan a régi perifériákkal nem lesz kompatibilis, de az új gitárokat bármelyik platformon használhatjuk majd.

Így a Guitar Hero: Caninus ezeken a platformokon rajtol el: Nintendo Switch, Wii, GameCube, Nintendo 64, SNES, NES, 3DS, DS, a már beszüntetett DSi Shop, Game Boy Advance, Virtual Boy, Game Boy, Color TV-Game, Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, PSP, Bandai WonderSwan, PC (Windows, macOS, Linux, IBM-kompatibilis DOS rendszerek), Atari 2600, Tiger Electronics Game.com, Sega Dreamcast, Saturn, Genesis (itt Európában ugye Mega Drive), Mattel HyperScan, iOS, Android, BlackBerry 10, a 2004-es telefonod béna Java-alapú operációs rendszere, OTON X, Apple Watch, Apple TV, Apple Pippin, Android TV, Android Wear, Pebble, Ouya, Philips CD-i, Neo Geo X, Tizen, Samsung Family Hub okoshűtő, Nokia N-Gage, Firefox OS, Chrome OS, Coleco Chameleon.

A számfelhozatalból további dalokat itt találtok majd meg a következő napokban.

A tippet köszönjük a Destructoidnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)