Hirdetés

Guitar Hero és DJ Hero - a DLC-ktől is búcsúzunk

|

Miután határozatlan időre pihenőpályára állította ritmusjáték sorozatait, az Activision azok DLC-it is törli az Xbox Live, a PlayStation Network és a Nintendo eShop áruházaiból. Viszont most olcsón töltheted le őket!

Hirdetés

Bár az Activision zenekar- és lemezlovas szimulátorairól már jó ideje nem hallottunk, bizonyos körökben (például a GameNighton) még mindig népszerűek, és továbbra is jelentős rajongói bázissal rendelkeznek. A Guitar Hero legalábbis biztosan.

Ugyanakkor még nem jött el az ideje a visszatérésnek, a dalok licencei pedig szépen sorban lejárnak. A kiadó ma bejelentette, hogy a Guitar Hero, a Band Hero és a DJ Hero még most is letölthető DLC-it március 31-én végleg eltűntetik az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Azért nem kell megijedni, azok, akik már rendelkeznek a csomagokkal természetesen továbbra is használni tudják őket, emellett a játékok szerverei is aktívak maradnak.
 

 

A kiadó köszönetképpen kiárusítja a számokat a hónap végéig, így búcsúzva a rajongóktól. Féláron juthatunk hozzá az összes zeneszámhoz PS3-on, Xbox 360-on és Wii-n egyaránt, sőt a Guitar Hero iOS-es verziója is akciós áron szerezhető be, mielőtt 31-én ezt is végleg eltávolítják.

A számokat nem a már régóta nem működő Music Store-ból, hanem a platformok kapcsolódó áruházaiból tölthetitek le.

Melyik volt a kedvenc Guitar Hero játékotok? A DJ Herót kipróbáltátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)